i am

My photo
HYEE..my name teeqa awal..tu bukan full name kite ye..already 20..kite study kat Universiti Malaysia terengganu.. S.M.Pengurusan (Polisi dan Sekitaran Sosial)..hee..welcome to my blog..thanx yahh for reading..don't forget to follow yahh..thanx again ^^

Tuesday, 17 January 2012

secubit tentang

TEEQA AWAL =)
   
       nurul atiqah bt awaluddin =)
20 years old =)
students =)
negeri sembilan =)
keluarga yang penyayang =)
bf yang sempurna akhlak baik paras rupa =)
cats lover =)
friendly =)
kite pantang jumpa camera =)
pink lover =)
i wanna be successful person =)


mesti ada yang pernah membaca blog kite garu-garu kepala kan sebab kita ni dok kenal kan diri semula lah..delete semua post lah..ermm sebenarnya kite nak memperbaharuhi (see bahasa melayu A++ taw) blog nie..yang sudah 1 sem kite biarkan die bersawang..idea nak start balik menjadi ahli blog nie sebab kite rase bile kite menulis dapat release kan semua masalah..lagi pun kite ni tersangat lah kuat bercakap dari kite dok bercakap baik kite menekan-nekan keyboard ni ha..ape pon thanx ye kepada sesiapa yang sudi singgah...jempot2 lah follow... =)




<3 <3 <3 <3 <3

=TEEQAAWAL=